Trafikverket logo

Intern annons för omplacering            Publicerad: 9999-12-31

Planering
Verksamhetsstyrning

Befattning: Projektadministratör
Ort: Solna, Borlänge
Ref nr: 13:2018:60

Verksamhetsområde Planering svarar för planeringen av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret för att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Vi på Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder.

Arbetsuppgifter

Stöd till programkontor och koordinator inom Shift2Rail och verksamhetsområde Planering inom uppgifterna;
- Projektplanering & projektuppföljning
- Ekonomihantering och resursplanering
- Kvalitetssäkring av projekt
- Dokumenthantering
- Möteshantering
- Projektinformation och kommunikation

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen med inriktning mot ekonomi alternativ motsvarande utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.
Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel. Du ska även ha god förmåga att kommunicera på engelska, både i tal och skrift. Det är viktigt att du har erfarenhet av att ha arbetat i projekt. Kunskap om EUs ramprogram för forskning och innovation är meriterande.
Vi söker dig som är både strukturerad och flexibel och har en god förmåga att smidigt och självständigt lösa dina uppgifter i en miljö som präglas av hög grad av komplexitet.
Tester kan komma att förekomma i rekryteringen.

Upplysningar

Ansökan

Din ansökan (med bifogade dokument) skickar du via knappen "Sök tjänst" nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Att byta jobb internt ger en möjlighet till breddad kompetens, något som Trafikverket strävar efter. För att underlätta den interna rörligheten finns därför möjlighet till dialog om kortare kompetensutveckling för att uppfylla kvalifikationskraven i befattningen. Intern rörlighet bidrar till ökad kreativitet och utveckling för organisationen.

Sista ansökningsdag

Din ansökan ska ha inkommit senast 2018-04-08


Visa annons som pdf