Trafikverket logo

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Ingress

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Till Förarprovskontoret i Eskilstuna, avdelning Mitt söker vi nu kundtjänsthandläggare!

I ditt dagliga arbete kommer du att möta många olika kunder. Arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak att förrätta kunskapsprov i Eskilstuna. både i grupp och individuella prov t ex med tolk. Du administrerar även fotografering i samband med prov och förnyelse av körkort. Vidare ingår receptionsarbete och allmänna kontorsgöromål. Bemötande och tydlig information är viktiga delar i ditt arbete för att våra kunder alltid ska få de bästa förutsättningarna för att visa sina kunskaper. Du arbetar enligt fastlagt schema och arbetet kan innebära resor i viss utsträckning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en avslutad gymnasieutbildning
  • är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov.
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och goda kunskaper i engelska.
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har förordnande att förrätta kunskapsprov
  • har erfarenhet från andra administrativa dataprogram
  • behärskar ytterligare språk, förutom svenska och engelska

Du kommer att vara vårt ansikte utåt och därför ser vi att du är utåtriktad, flexibel och tycker om att möta nya människor. Som person är du lojal, serviceinriktad, strukturerad och självständig i ditt problemlösande

Övrig information

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. 

Ansök senast

Din ansökan ska ha inkommit senast 2018-10-24

Kontakter
Rekryterande chefKatarina Törnberg0101233209
SACOViktoria Andersson0101231176
STOla Längkvist0101243289
SEKOMats Hamberg0101240523

Upplysningar

Utannonserat: 2018-10-11T12:32:00

Organisation: Förarprov

Rekryterande enhet: Förarprov Eskilstuna

Befattning: Kundtjänsthandläggare

Ort:Eskilstuna

Ref nr:


Läs mer här